Spoorzoeken

Jullie hebben elkaar leren kennen op het treinenfanforum, hét forum waar jullie bijhouden welk model waar heeft gereden, de vertrektijden, de snelheden.

Oooo het geraas van de wielletjes, het piepen van de remmen. Het gevoel van kaartjes, de perfecte overstappen vinden… Jullie zijn er dol op.

KedengKid95, jij hebt je na al die jaren opgewerkt tot moderator. Een belangrijke taak om het forum in harmonie te leiden.

Spoorbijsterkusjuuh12, jij bent fervent forummer en geeft op bijna elk topic jouw gevraagde of -nog vaker- je ongevraagde advies. Soms tegen het randje van de forumregels, en soms wat er over. Kedengkid, jij ziet veel over het hoofd, juist omdat jullie de afgelopen jaren zo’n ontzettend fijn chat contact hadden, wat is uitgebloeid tot een zekere vriendschap, waarbij jullie samen gaan treinenspotten.

Maar nu is Spoorbijster echt te ver gegaan. Ze leek wel geradicaliseerd met complottheorieen en gemene opmerkingen en je kon niks anders dan een permanente ban geven. Sindsdien wil Spoorbijster niks meer van je weten, jaren vriendschap, weg? Het is je gelukt om haar te spreken, in het echt. De smoes? Dit is de plek waar je, met een beetje geluk de ic zwolle-roosendaal Nieuwe Generatie voorbij hoort razen. Zal dit verbinden?