Op zoek naar jezelf

A en B, jullie zijn beide aan het backpacken in Zuidoost-Azië.

A, jouw reis kan niet beter. Je hebt de mooiste dingen gezien, wat je ook allemaal vakkundig hebt vastgelegd op The Gram. Je had de mazzel bij die ene zonsopkomst en de mensen zijn allemaal uiterst vriendelijk. Vorige week heb je, na een fullmoon party, je bovenste hostelbedje gedeeld met die ene leuke persoon. Die was de volgende ochtend weliswaar er vroeg vandoor, maar met jouw geluk weet jij zeker dat je die persoon nog wel tegen zult komen. En verrek. Na en paar dagen te hebben genoten van een gratis upgrade in een pittoresk resort, blijkt op het busstation die ene persoon te staan….

B, jouw reis is kut. Jaren heb je gespaard voor deze levens-veranderende droomreis, maar in plaats van jezelf te vinden, ben je bijna alles verloren. Op dag 2 al was je portemonnee gestolen en je bent al minimaal vier keer afgezet. Je hebt de moed maar opgegeven en het op een drinken gezet. Vorige week ben je nog na een of ander fullmoon feestje met de eerste de beste persoon naar het hostel gegaan. Wat een slechte nacht. Die hoef je nooit meer te zien. En nu sta je hier dan, bij het busstation in een of ander godvergeten oord, op de bus te wachten. Het duurt en duurt, en wie staat daar?


The Squad

Bob/Bobby, Sam en Robin, jullie werken alle drie bij de recherche en werken al enige tijd samen als team. Bob als hoofd recherche en Sam en Robin allebei met een specialisme. Sam is gespecialiseerd in digitale recherche en weet als geen ander hoe die ‘verborgen’ informatie boven water weet te krijgen. Robins specialisme is financiële recherche en kan elke onrechtmatig verkregen bezitting op sporen.
Lees verder “The Squad”


De keuze

A en B, jullie zijn al jaren gelukkig samen. B, jij hebt altijd het ideaalbeeld gehad van het perfecte gezinnetje, en hoewel A dol is op kinderen, was de voortplantingsdrang toch iets minder. Carrière staat op nummer 1 voor jou. Uiteindelijk wilden jullie er toch voor gaan, maar het was niet zo makkelijk als gedacht. Ivf-trajecten volgden en na jaren vol teleurstellingen is het dan toch eindelijk gelukt. B is zwanger. En wat gaat het goed, maar bij de laatste echo leek er toch iets vreemds te zien te zijn en gezien Bs leeftijd, gaf de gynaecoloog de optie voor een vruchtwaterpunctie, om uitsluitsel te geven. Echter, A en B weten de mogelijke risico’s van zo’n onderzoek en… Wat doe je met de informatie die er mogelijk uitkomt?

Terug van het familieweekend van A, waar zijn 6 neefjes en 4 nichtjes ook waren, pakken jullie uit. Tijd genoeg om het er eens over te hebben, aangezien jullie morgen moeten aangeven of jullie het onderzoek gaan doen.