The Doctor’s Wife

The Doctor’s Wife – The Clockwork Quartet

A: Jij bent een briljante doctor! Al jaren ben jij het aanspreekpunt voor de medische wetenschap! En al jaren was je gelukkig samen met B, al sinds de middelbare school zijn jullie een stel en verslonden jullie alle muffins die jullie zagen. Maar helaas, er zijn ziektes die zelfs jij niet kan genezen. B is na een vreselijk ziekte bed overleden.
Hier ben je nooit bovenop gekomen. Voor al je kennen en kunde om dan zo je partner te verliezen. Voor jou was er geen andere. En om de pijn te verergeren… Een paar jaar later was het medicijn ontwikkeld. Je bent toen als een bezetene gaan sleutelen aan een tijdmachine. Iedereen verklaarde je voor gek, en jij stiekem jezelf ook. Maar… HET IS GELUKT! Al hoewel… Je bent duidelijk terug in de tijd maar… Iedereen rijdt links? Niemand weet wat een internet is? Muffins worden als dodelijke wapens beschouwd!? Jij beseft je dat je bent in een alternatief verleden terecht gekomen. Je hebt B alsnog weten op te sporen… Maar of ze in deze realiteit ziek is weet je niet.

B: In dit alternatief verleden was A een enorme rotzak tegenover jou! Dankzij A was elke dag van jouw middelbare school een regelrechte hel. Je hele leven is hierdoor 1 grote draaikolk van angst en onzekerheid geworden. En dan wordt zo’n monster ook nog eens een van de belangrijkste doctoren in de wereld! Waar is de gerechtigheid? Nou in het feit dat in deze wereld A aan een vreselijke ziekte is overleden. Maar nu staat er een oudere versie van A opeens voor je MET het medicijn wat zijn ziekte had kunnen genezen. Is dit een zieke grap? Gelukkig ben je bewapend met een muffin… (aan de speler, je mag zelf bepalen of je in deze realiteit ziek bent)