Juppie. Ja, jeeh

Een nachtgasten verhaal over geldzaken en schaamte. Over geld erven, zelf verdienen en de beursgangen. Een verhaal voor gevorderden met drie tot vier geheimen per personage. Wij speelden dit verhaal tijdens een trainingsavond.

Diederik – 42
Calvijn – 48
Celeste – 40
Romée – 35

In het grote huis van Calvijn en Celeste vinden ’s ochtends de voorbereidingen plaats van de herbevestiging van het huwelijk van C&C. 10 jaar zijn ze al getrouwd, en ze vinden het mooi hun huwelijksdag nog een dunnetjes over te doen.

Diederik en Romée komen natuurlijk helpen.

Diederik en Calvijn. Homies for life. Yuppen in hart en nieren. Geld als water. Calvijn met geluk (loterij), Diederik met hard werken.

Ze hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie Economie. Diederik, de rappe student. En Calvijn, de eeuwige student.

11 jaar geleden won Calvijn de Sponsor Bingo Loterij, en zit er sindsdien warmpjes bij. Een out-going type.

Diederik is juist een self-made man. De man die de formule van De Hypotheker opnieuw heeft uitgevonden (Jazeker!). Diederik is een ingetogen man. Loopt niet met zijn geld te koop.

Op de tennisclub hebben Celeste en Calvijn elkaar leren kennen. Game, set en match made in heaven.

Romée is het zusje van Celeste. Beide hebben een lekkere erfenis (6 ton!) van oma gehad. Celeste heeft het benut om haar juwelierszaak Select Celeste succesvol te maken. Romée heeft ervoor gekozen het geld weg te zetten voor later en gewoon door te gaan met haar leven.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt