Volle Maan

Vader Jan (55)
Moeder Marie (53)
Zoon Daan (33)
Zoon (of dochter) Sam (31)

Jullie zijn een familie van ‘hunters’. Altijd op jullie hoede, want ‘ze’ lopen gewoon tussen ons allemaal in. Weerwolven.
Normale mensen, maar bij volle maan kunnen ze veranderen in bloeddorstige monsters. En dan komen ze samen.

Dat is dan ook het moment wanneer jullie erop af gaan, om ze groepsgewijs uit te moorden.
Zo ook een jaar geleden.

Jullie waren een grote roedel weerwolven op het spoor gekomen. Ze kwamen vaak samen in een oud huis in het bos. Met z’n vieren gingen jullie erop af, pistolen geladen met zilveren kogels. Maar het ging verschrikkelijk mis die avond. De weerwolven leken niet verrast en een verrassingsoverval mislukte. Het werd een grote vechtpartij. Marie overleefde het niet. De rest wist ternauwernood te ontsnappen.

21 januari 2019 (heden)
Jullie zijn het natuurlijk nooit echt te boven gekomen, het gemis van Marie en jullie moeder is enorm. Het geeft een kleine troost dat ze is gestorven zoals ze had gewild. Strijdend ten onder. Jullie hebben er weinig over gesproken, te weinig. Wat is er zo misgegaan?

Het afgelopen jaar hebben jullie het niet aangedurfd om op hunt te gaan, of naar die plek. De roedel is daar recent vertrokken. Marie moesten jullie daar achter laten een jaar geleden. Het is nu precies een jaar later, en weer volle maan. Dat is zeldzaam. Jullie zien het als een teken om vanavond naar die plek terug te gaan. Jullie zijn gespannen, zal er nog iets van haar te vinden zijn?

Het is nu de ochtend, jullie zijn in de woonkeuken. Vanavond begint nu al zwaar te voelen.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt