Paradise

Paradise by the Dashboard Light van Meatloaf

Oh wat was ze knap. A was door je ouders meegesleurd naar een tuinfeest van hun vriend, B. Daar zag je Tina en je was gelijk verkocht. Ze bood je een cocktail aan en trok je mee naar de Ferrari van haar vader, B. Net voor je lippen achter het dashboard de hare konden raken, hield Tina je tegen. “Alleen als je me voor altijd trouw blijft en gelukkig maakt!” En dus vroeg je B dezelfde avond nog om Tina’s hand en beleefden jullie een droomnacht.

Nu is het tien jaar en duizend ruzies later. A, je snapt wel waarom B zo makkelijk Tina’s hand weggaf. Je eergevoel en je respect voor B weerhoudt je ervan om Tina iets aan te doen en dus bid je al tien jaar voor een natuurlijke dood. Maar tot nu toe zonder effect en jij trekt het niet langer meer.

B, al tien jaar ben jij een gelukkig man. Je door je ex-vrouw verpeste, bazige dochter is bij een ware gentleman en tevens zoon van je vrienden onder de pannen en jij bent vrij om te doen wat je wilt.

Vandaag ontmoeten jullie elkaar op A’s verzoek voor een ritje in B’s Ferrari. A heeft vanmorgen gegoogeld op: “Hoe geef je de hand van je vrouw aan haar vader terug?”