Cafetaria Billy Bob

Billy en Bob zijn een twee-eiige tweeling die al jarenlang samen Cafetaria Billy Bob runnen. Het cafetaria is ooit geopend door jullie vader en naar jullie vernoemd. De oudere charmante Bob bemenst de kassa en neemt de bestellingen aan en de jongere onzekere Billy bereidt het eten.

Het gaat extreem goed met Cafetaria Billy Bob – het is nogal een cult hit. Mensen komen van heinde en verre naar jullie cafetaria om er te snacken. Het succes heeft twee duidelijke redenen. Ten eerste: de zelf gesneden patat/friet en huisgemaakte snacks van frituurgenie Billy. Billy bedenkt ook zelf nieuwe snacks – met veel succes. Van sommige hebben jullie de recepten voor grof geld doorverkocht aan grote snackfabrikanten zoals Mora en Beckers. De tweede reden zijn jullie openlijke ruzies. Die ruzies beginnen over iets kleins – vaak beschuldigt Billy Bob van een fout in een bestelling, maar gaan uiteindelijk altijd over een onderwerp: Bobs aantrekkelijke vrouw, Cora. Cora heeft ooit kort gedate met Billy, maar hem snel ingeruild voor Bob. Bij Billy is het daarna nooit meer gelukt in de liefde. Billy beschuldigt Bob ervan Cora gestolen te hebben, Bob schreeuwt dan dat hij gewoon een leukere man is, Billy schreeuwt terug dat Cora achter Bobs rug om met hem flirt. Etc.

Cora jij bent, uiteraard, meer dan alleen het object van Billy en Bobs ruzies. Jij bent de geheime succesfactor van Cafetaria Billy Bob – jij runt namelijk de zakelijke kant. Met je MBA van Nijenrode is dat vanzelfsprekend. Jij hebt de broers er onlangs van overtuigd hebt om Cafetaria Billy Bob uit te breiden naar een keten, met franchisenemers. Billy en Bob hebben hier hun krabbel onder gezet en jij bent druk bezig met het oprichten van het nieuwe bedrijf.

Omdat je de broers nooit samen in een ruimte krijgt buiten het werk om, bespreek jij (Cora) de strikt noodzakelijke zakelijke dingen voor deze uitbreiding altijd als Billy en Bob zich voorbereiden op de opening van het Cafetaria. Zo ook deze ochtend…

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt