Complicated

June Vinyard (muzikante/ster, 37j.),
Luuk (nieuwe manager, ca. 40),
J.B. (jonge hippe producer en songwriter, 24j.)

June Vinyard werd op haar 16e beroemd als een puberende poppunkzangeres. Nu, zo’n 20 jaar later, is ze niet de ster die ze toen was, maar doet ze het nog steeds best ok. Vooral ten opzichte van haar donkerste jaren. Omdat het moeilijk is voor iemand om op zo’n jonge leeftijd zo bekend te worden, begon ze jong met drinken en raakte hieraan verslaafd. Het breekpunt was een auto-ongeluk dat ze veroorzaakte, toen ze op haar 26e dronken achter het stuur zat. Hierbij zijn een jonge moeder en haar kind omgekomen. Gelukkig is June uit dit dal opgeklommen, is ze nu al jaren nuchter en zet ze zich in voor allerlei goede doelen.

Sinds een jaar heeft ze een nieuwe manager, Luuk. Luuk is de zoon van haar oude manager Jan, die is overleden. Eerst was ze sceptisch over hem, maar Luuk is slim en ambitieus en zit boordevol goede, nieuwe ideeën. Gecombineerd met een poppunkrevival, ziet de nabije toekomst er goed uit – vooral wanneer het nieuwe album uitkomt.

Wat alles nog mooier maakt is dat Luuk de jonge, erg hippe, producer en songwriter J.B. heeft weten te strikken voor haar nieuwe album. Het leek onmogelijk, maar wat bleek: J.B., een van de lichten van de poppunkrevival, gaf aan al sinds zijn jeugd “helemaal geobsedeerd” te zijn door June. Hij deed het daarom graag – en voor relatief weinig geld.

Het schrijven en de opnames van het album gingen goed. De klik tussen June en de 13 jaar jongere J.B. bleek zelfs zo groot te zijn, dat ze sinds kort een relatie hebben. Luuk vindt het helemaal prima – de relatie zorgt voor extra publiciteit. June’s back, baby!

Het album is nu bijna af en June, Luuk en J.B. komen samen in de studio om naar de mixes te luisteren en puntjes op de i te zetten.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt