Profetie van Eden

Het is 2024 en vandaag zal de laatste dag zijn. Morgen, 12-01-2024, is een belangrijke datum die door een oer-oude beschaving als start van een nieuw tijdperk is aangewezen. Eden, deze profetie kwam 15 jaar geleden tot je in een droom. Je hebt destijds je kantoorbaan opgezegd en bent je volledig gaan storten op de voorbereiding hierop. Je wilde dat zoveel mensen deze boodschap te weten kwamen en waar het eerst leek alsof niemand naar je luisterde, heb je nu een grote groep volgelingen verzameld. Sommigen zouden zeggen, het is een sekte, jij zegt ‘het zijn de zieners, die voorbereid zijn’.

De eerste die volgde is River, jouw rechterhand en steun en toeverlaat. Die zorgde ervoor dat jullie groep een plek had om te wonen. Hier, in het hof, mogen zij die dat willen, het als thuis zien.

Daarna kwam Phoenix, die zorgde dat er een schakel van bekostiging werd opgezet. Vervolgens sloot Moon precies op het juiste moment aan, jullie waren opgepakt voor een klein futiel dingetje. Moon, die jullie destijds moest vervolgen, zorgde ervoor dat jullie onschuldig werden gepleit. Sindsdien is die aangesloten en verzorgt de communicatie met de politiek. Met jullie vieren regelen jullie het reilen en zeilen van jullie groep.

Toetreders zijn altijd welkom, maar wel onder strikte afspraken. Zo is er een toetreding examen. Jullie zijn dit allemaal doorgegaan. Allen hebben jullie eerst een financiële donatie gedaan, daarna hebben jullie verteld wat jullie talenten zijn en zijn jullie medisch onderzocht.

Hoewel jullie toetreders een speciale taak hebben, is iedereen bij jullie gelijk, iedereen heeft dan ook een actieve rol in de groep. De een verzorgt het eten, de ander dat er meer mensen aanhaken, de volgende de moestuin. De hele groep heeft een groot gebied tot jullie beschikking waar verschillende gebouwen, een grote moestuin, vee en ontspanningsruimtes gerealiseerd zijn.

Vandaag is de laatste avond. Jullie staan te popelen wat morgen voor jullie in petto heeft, Eden is daar tot op heden heel vaag over geweest. Jullie hebben wel wekelijkse een op een sessies. Hierin gaan jullie samen met Eden een tent in, brengt Eden zichzelf in een soort roes waarna die een profetie aan diens volgelingen brengt. Eden heeft een strikte regel; het is jouw profetie. Je moet er zelf iets mee doen. Hierdoor heeft iedereen een klein stukje informatie in handen en weet iedereen maar een klein stukje van wat morgen gaat brengen. Maar vanavond vieren jullie het allemaal alsof het jullie laatste is.

Kledingtip: Weelderige kleuren, veel franje, bijzonder hoofddeksel

Starten: Loten welke rol je bent.
Twee bakjes, een met de namen van nummer 2 t/m 4. Een met de namen van 5 tm 13.
Daarna ook twee verschillende soorten geheimen.

1: Eden – leider
2: River – huisvesting
3: Phoenix – financiën
4: Moon – contact met regering

5: Atlas
6: Zola / Zora
7: Indigo
8: Wolf
9: Nova
10: Willow
11: Rover
12: Ziggy
13: Bowie

Niet meer onder ons:
Indy
Skylar en Skye
Luna

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt