Unit E18

Een Nachtgastenverhaal over de elite eenheid van de Nederlandse politie. Over een lange zoektocht naar een moordenaar en de ware aard van mensen. Een verhaal voor beginners met gemiddeld twee geheimen per personage. Wij speelden dit verhaal tijdens een trainingsavond (25-11-2020).

Jullie zijn de elite eenheid van de Nederlandse politie. En jullie zijn succesvol. Drie jaar geleden hebben jullie de beruchte seriemoordenaar de Schim opgepakt. Uiteindelijk heeft de Schim 3 van de negen moorden bekend, maar het bewijs was overtuigend en sluitend.

Nu is er tijdens deze Corona tijd weer een nieuwe seriemoordenaar bezig.  Hij of zij heeft al zes slachtoffers gemaakt..  Zijn handtekening is dat hij of zij een handpop bij het slachtoffer achterlaat. Door een lek is dit in het nieuws gekomen. De seriemoordenaar wordt dan ook Jan Klaasen genoemd in de media.

Jullie afdeling maakt veel overuren en helaas zijn er verder nog weinig aanknopingspunten. Oftewel: jullie onderzoek zit muurvast.

Jullie team bestaat uit:

  • John de leider van het onderzoek. Verbindend in het team en weet iedereen tot het uiterste te pushen..
  • Simone de patholoog-anatoom zij weet de kleinste aanwijzingen te vinden, waar anderen overheen kijken.
  • Sven de computeranalist. Vroeger een hacker nu zet hij zijn talenten in voor de goede zaak.
  • Tiny de superslimme profiler. Zij wist jullie in de zaak van de Schim op het spoor van de verdachte te zetten.

Let wel de zaak waar jullie nu aan werken wordt vandaag niet opgelost. Het is nu niet het hoofdverhaal voel je vrij om daarmee te spelen.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt