Vakantie voorpret

Jullie zijn al jaren een stel en iedereen kent jullie ook als zodanig. Jullie houden enorm van de geborgenheid en zekerheid bij elkaar. En zoals elk jaar, bespreken jullie in april waar jullie zomerreis heen zal gaan. Al jaren lang kiest één van jullie op deze avond de vakantiebestemming. De ander accepteert. Dit heeft veel mooie vakanties opgeleverd. En iedereen is altijd jaloers op ‘jullie tripjes’.

Vanavond is het weer DIE avond. Dit jaar is het jaar van A, met alle voorbereidingen van dien. Jullie zitten samen aan de IJssel te genieten van de eerste ondergaande lentezon. Gaat jullie vakantie er weer zo mooi uit zien?


Maastricht

Jullie zijn een stel en hebben veel moeite gedaan om zwanger te worden. Dit is door wat medische hulp ook gelukt. Nu hebben jullie een weekend je weg geboekt naar Maastricht om een beetje tot rust te komen. Een van de twee is echter verliefd geworden op een ander.


Unit E18

moord

Een Nachtgastenverhaal over de elite eenheid van de Nederlandse politie. Over een lange zoektocht naar een moordenaar en de ware aard van mensen. Een verhaal voor beginners met gemiddeld twee geheimen per personage. Wij speelden dit verhaal tijdens een trainingsavond (25-11-2020).

Lees verder “Unit E18”


Passender Iggy pop

Jullie zijn twee jeugdvrienden en kennen elkaar al heel lang. Jullie hebben het plan opgepakt om een roadtrip te maken van het noorden van Amerika naar het zuiden van Amerika. Avontuurlijk als jullie zijn hebben jullie weinig gepland. Jullie hebben een half jaar uitgetrokken daarvoor. De een heeft lfb uren gespaard, de ander heeft zijn baan opgezegd. Jullie zijn anderhalve maand op pad. Vandaag hebben jullie vooral saaie snelwegen gezien en jullie gespreksstof is ook bijna op. Tot overmaat van ramp zijn jullie verkeerd gereden. Jullie wilde ouderwets met een kaart de route uitzetten. Uitgeput komen jullie op jullie bestemming aan.

Kiezen voor jezelf

Jullie komen beide uit een toxic relatie. Beide hebben jullie je vrij gevochten.
Na de cursus assertiviteit drinken jullie nog een drankje en kletsen jullie en merken jullie dat jullie een klik hebben.

 


Walhalla

Een verhaal over de alternatieve gemeenschap Walhalla. Over een groep mensen die hoewel ze familiebanden hebben en dagelijks met elkaar optrekken, vrij weinig van elkaar af weten. Een verhaal voor gevorderden met gemiddeld 4 geheimen per personage. Wij speelden dit verhaal tijdens een voorstelling in de Fermerie.
Lees verder “Walhalla”Snufje zout

Jullie zijn partners die in Deventer een klein maar kwalitatief goed restaurant runnen. Na de tijd van Corona willen jullie weer vol gas goed eten verzorgen en een vol restaurant hebben. Jullie hebben een goede shift gedraaid maar helaas zijn er ook drie keer borden terug gestuurd naar de keuken. Te zout, te flauw te pittig. Kok na de kerst heb je waarschijnlijk Corona gehad, maar tot op heden ben je je smaak kwijt. Partner jij snapt niet wat er aan de hand is en waarom er borden terug komen.


Pesonal jesus depeche mode

Jij bent psycholoog en jij behandelt Trump. Jij bent erg links georiënteerd. Maar je kunt je persoonlijke voorkeur scheiden in je werk. Je hebt ook het idee dat je echt wat kunt bereiken met Trump.

Trump jij komt in het diepste geheim al een paar jaar bij deze therapeut. Jij deelt je diepste geheimen met haar. Je angsten en verdriet. Als dit naar buiten komt ben je aangeschoten wild in politiek opzicht.

Je hebt je wekelijkse sessie