Election day 2020

Na vier jaar Donald Trump als president is het land in een totale chaos vervallen. Dagelijks zijn er schietpartijen, gettovorming en er word gebouwd aan een hoge muur tussen Mexico en Amerika. Het land is in oorlog met noord Korea, Syrië en Rusland. Tevens voert Donald Trump een koude oorlog tegen Europa. De nieuwe verkiezingen komen er aan, maar het is een spannende strijd tussen Donald Trump en John Jones.

Donald Trump heeft veel aanhangers bij de Amerikaanse bovenklasse, deze zijn rijker geworden, en de witte Amerikaanse onderklasse, deze omdat ze het idee hebben dat ze weer een streepje voor hebben. Zo worden zij niet gestraft als zij een Mexicaanse of een persoon van kleur neer schieten.

Jullie zijn in het verkiezingskamp van John Jones, jullie hebben net hele goede polls binnen gekregen. Jullie liggen 10 procent voor op Donald Trump. De feeststemming wordt alleen wat gedrukt doordat er in het nieuws berichten naar buiten zijn gekomen over John Jones die alleen bekend zijn bij de leden van het verkiezingsprogramma.

John Jones is een charismatische man, hij is heel bevlogen en weet dit goed over te brengen. Zijn belangrijkste items zijn om de rijkdom eerlijk te verdelen. De gelijkheid tussen de verschillende bevolkingsgroepen weer terug brengen. Een duurzame maatschappij op poten zetten. Zo wil hij binnen vier jaar alles op duurzame energie laten draaien. Maar vooral wil hij een einde maken aan de chaos in zijn land.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt