Oma

Jullie zijn drie kleinkinderen van oma Nettie van Puffelen. De liefste oma die jullie je maar kunnen voorstellen. Helaas heeft oma Nettie vooral met jullie een goede band, de rest van de familie is met haar gebroken. Jullie kunnen dat niet voorstellen want oma van Puffelen verwent jullie altijd graag.

Helaas gaat het de laatste tijd niet goed met oma. Jullie zijn vandaag langs gegaan bij het verzorgingstehuis en de verpleging heeft aangegeven dat het binnenkort tijd wordt om afscheid te nemen. Oma heeft gezegd dat ze, hoewel de band met de rest van de familie niet goed is, ze hen wel nog een laatste keer wil zien en afscheid nemen.

Ze heeft jullie gevraagd om een ontmoeting te regelen met hen. Jullie praten nog wat na over dit voorstel in het restaurant van het verzorgingstehuis. Oma heeft het daarnaast ook met jullie gehad over haar uitvaart, ze heeft jullie gevraagd dit op je te nemen.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt