Ruigrijk

Jill – Mater Familias, 52 (Rianne)
Wesley – Boekhouder, 55 (Christian)
Tiffany – Hitwoman, 38 (Amanda)
Sharona – Hacker, 32 (Esther)

Jullie zijn leden van een misdaadorganisatie.

Jill staat aan het hoofd, zij is de Mater Familias. Altijd de touwtjes in handen gehad, het brein achter de organisatie, kent alle kneepjes van de cocaïne handel. Contacten over de hele wereld, vanuit de kapitale villa ‘Nooitgedagt’ in Loon op Zand, vlakbij de Efteling.

Wesley, haar man, is de boekhouder, de financiële man. Onmisbaar. Is een meester in het witwassen van alle miljoenen. Lege BV’s, belastingparadijzen,smurfing, alle trucs zijn hem bekend. Wesley is tot op het bot achterdochtig, bijna paranoïde. Hij wil de mensen in de ogen kunnen kijken voordat hij met ze in zee gaat en reist daarom ook de hele wereld af om de mensen in die paradijsjes persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Tiffany is de hitwoman. Zij lost alle vuile klusjes op van de organisatie en IS LOVING IT!!!! Ze houdt van sensatie, de kick, het reizen en het is zo bevrijdend om geen geweten meer te hebben en te kunnen doen en laten waar je zin in hebt.

Sharona, haar vriendin/lover, is van de IT, de Hacker, de nerd. Zij zorgt voor de beveiliging, geëncrypte transacties, geheime communicatie via beveiligde telefoons, etc. en uiteraard kan ze ook als de beste digitaal inbreken.

Vandaag is er een spoedvergadering op Nooitgedagt, want de laatste cocaïne levering is door de politie onderschept in Rotterdam. 75 kg coke, oftewel zo’n 5 á 6 miljoen euro naar de maan. Jill is woedend. Dit is nog nooit gebeurd. Er lijkt sprake van verraad. Jullie proberen te achterhalen wat er is gebeurd en wat er moet gebeuren

Een verhaal over zware criminaliteit, drugs, moord, verraad, achterdocht en toch ook wat liefde?
4 personen met ieder 3 geheimen. We speelden dit voor elkaar op 25 november 2021

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt