The Squad

Bob/Bobby, Sam en Robin, jullie werken alle drie bij de recherche en werken al enige tijd samen als team. Bob als hoofd recherche en Sam en Robin allebei met een specialisme. Sam is gespecialiseerd in digitale recherche en weet als geen ander hoe die ‘verborgen’ informatie boven water weet te krijgen. Robins specialisme is financiële recherche en kan elke onrechtmatig verkregen bezitting op sporen.

Jullie werken al een tijd samen aan een zaak die maar niet wil vlotten. De zaak is complex en jullie hebben al meerdere deadlines overschreden. Soms lijkt het wel alsof jullie ergens tegen worden gewerkt.. Daarbij gebeuren er tijdens deze zaak dingen die jullie nog niet eerder zijn tegengekomen.. En heel soms lijkt het wel alsof jullie onderzoek opzettelijk ergens wordt tegengewerkt..

Bob/Bobby, jij bent gelukkig getrouwd en zeilt in je vrije tijd erg graag. Je hebt een eigen zeilboot en samen met jullie partner hebben jullie 2 Schotse terriërs: Dal (vernoemd naar Dalmore whisky, jouw favoriet) en de puppy Arran. Arran is vernoemd naar een goede collega die 2 jaar terug tijdens een inval om het leven kwam. Jullie waren ontzettend goed bevriend met elkaar, maar werkten niet direct samen.

Sam, jij droomt als sinds je klein bent bij een baan bij de politie. Op 15-jarige leeftijd schreef jij een brief dat je heel graag een dag wilde meelopen en mocht toen een dag meelopen met Bob/Bobby. Er was een klik en jullie hielden contact. Bob/Bobby volgde je opleiding op de voet en het ontroerde je dat die een verzoek indiende om jou aan te nemen in diens rechercheteam. Je bent erg gedreven in je werk, iets wat daten niet makkelijk maakte. Maar sinds kort heb je een prille relatie met een goede vriend van Tania (de partner van Robin); Ivan.

Robin, jij bent een zij-instromer en hebt vanuit de financiële wereld de overstap gemaakt. Voorheen hielp jij ondernemers de mazen in de wet te vinden om op die manier zo min mogelijk belasting te betalen. Je hebt daar zelf een aardig centje aan overgehouden en hoeft technisch gezien niet echt meer te werken. Je woont dan ook op een groot landgoed met je partner Tania en 2 geadopteerde dochters Sue en Nola. Sam heeft je uiteindelijk overgehaald om dit werk te gaan doen. Jullie groeiden op als buurkinderen, maar verloren elkaar daarna op het oog. Toen jullie elkaar tien jaar geleden tegenkwamen klikte het en haalde Sam je over om je om te scholen tot rechercheur.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt