Community

Jullie leven in een commune samen in Huize Samenzijn en hebben gisteren een feest gehad in de tuin ter ere van jullie 10 jarig bestaan. Jullie zijn zelfvoorzienend. Eerlijkheid, eendracht en echtheid staan bij jullie hoog in het vaandel. Jullie hebben een biologische moestuin, een rustruimte waar veel activiteiten georganiseerd worden zoals mindfulness, yoga, lezen, klankschalen therapie ed.

Karel coördineert dit geheel, wat belangrijk voor hem is want hij is arbeidsongeschikt en 100 % afgekeurd vanwege zijn reuma. Karel en Lena, jullie zijn al vele jaren gelukkig getrouwd, maar er is wel een behoorlijke sleur in jullie relatie ontstaan. Dit komt doordat Karel veel met zijn werk bezig is. Hij is coördinator en dit vergt veel van hem.

Lena, jouw beste vriendin Chantal, waarmee jij alle activiteiten op de commune uitvoert, was natuurlijk ook op het feest aanwezig.

Dochter Belle is alleen nog in de weekenden thuis, aangezien ze fysiotherapie studeert in de stad. Karel en Lena hebben dit tegengehouden omdat ze hun enige dochter op willen voeden volgens het gedachtegoed van de commune: samen leven, samen delen en niet in de egoïstische stad.

Het is de ochtend na het feest en jullie zitten met een klein clubje aan het traditionele ontbijt. Het was een dol feest met veel drank en hier en daar een joint.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt