Backpacking

Vier vrienden zijn op backpack vakantie gegaan naar Peru voor 4 weken. Ze kennen elkaar van de studententijd en zijn nu net allemaal afgestudeerd. Ze hebben net een driedaagse trekking achter de rug en zijn nu in een leuk hostel beland waar zij na vertrek van een groepje luidruchtige Australiërs het rijk alleen hebben. De scene speelt zich af in de gemeenschappelijke woonkamer in week 2 van de reis.

Milou(29) Jij hebt een relatie met Leon en bent zielsgelukkig dat jullie samen op reis zijn. Ook ben je dolblij met de vriendschap met Sammy en Marissa en dat het zo goed klikt nog steeds. Jij geniet enorm van alles in dit land, stapt overal op af en regelt alles met handen en voeten en je steenkolen spaans en slurpt alle nieuwe ervaringen op.

Leon(31) Jij hebt een relatie met Milou. Je adoreert haar enorm en vindt het geweldig om te zien hoe makkelijk zij op reis alles regelt en doet. Jij zou ook wel meer willen reizen nog maar na terugkeer van deze reis start jij met een serieuze baan.

Sammy (28) Je hebt vlak voor de reis je relatie met Arjen verbroken. Het ging al langere tijd niet lekker tussen jullie maar je durfde het niet goed uit te maken. Deze reis kwam op het juiste moment. Je vriendinnen zijn er voor jou, zeker op de momenten dat je het even moeilijk hebt.

Marissa (30) Jij bent de bolleboos van het stel. Nooit een echte relatie gehad want altijd druk bezig met studeren en werken. Deze reis was niet perse jouw idee maar je had het geld en de tijd en je moet toch een keer iets ‘geks’ in je leven doen. Je geniet van deze reis en bloeit op door deze nieuwe ervaringen. Je wordt er losser van.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt