Familieleed

Ilse (37) en Mark (39) wonen samen; de moeder van Mark, Marloes (60), woont bij hen in huis.

Ilse en Mark wonen sinds 8 jaar samen en sinds 3 maanden hebben ze de moeder van Mark in huis genomen omdat deze wat lichamelijk hulpbehoevend is. Geestelijk is er niets aan de hand, het is slijtage in de gewrichten van de benen. En dit is zodanig erg dat moeder moeilijk alleen kan lopen. De verzorging van moeder vraagt de nodige energie; vooral de afgelopen twee weken liepen de spanningen wat op. Vooral bij het nachtelijk wc bezoek is er ondersteuning nodig.

Mark slaapt altijd lekker door en Ilse heeft de gebroken nachten. Het stel heeft geen kinderen. Dit is bewust. Ze hebben toentertijd gekozen om onafhankelijk te zijn. Bovendien waren er in het verleden wat problemen met Mark omdat hij drugsverslaafd was. Ilse heeft geen ouders meer. Deze zijn overleden voordat ze een relatie kreeg met Mark. Mark werkt halve dagen bij een postsorteerbedrijf. Ilse is werkloos nadat ze 9 maanden geleden ontslag kreeg na reorganisatie.

De voorstelling speelt zich af in de woonkamer van Ilse en Mark.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt