Gezelligheid!!

Twee buren stellen: Marlies en Dennis en Evelien en Michel. Evelien en Marlies kennen elkaar vanaf de Universiteit, waar zij beide rechten hebben gedaan.

Ze wonen sinds anderhalf jaar bij elkaar in de straat, in een nieuwbouwwijk in Houten. Afgelopen zomer tennisten de koppels samen en om de week op vrijdagavond eten ze samen en luiden met een borrel het weekend in. In het begin was dat elke week maar Dennis en Marlies konden dit niet waarmaken. Deze week wordt er gegeten bij Evelien en Michel. Evelien is net thuis van een driedaagse bijscholing in Amsterdam, dus Michel heeft gekookt.

Evelien(28) werkt als adviseur bij het juridisch loket. Je bent ambitieus en volgt veel bijscholingen. Jullie wonen nu 3 jaar samen en alles loopt eigenlijk lekker. Jullie hebben samen een fijn inkomen waar jullie prima mee uit de voeten kunnen. Jullie gaan twee keer per jaar met vakantie en eten regelmatig buiten de deur.

Michel (32) werkt als laborant in de farmaceutische industrie. Een vrolijke vent die altijd wel een leuk verhaal heeft over zijn werk of over een collega.

Marlies (30) werkt als echtscheidings- juriste in een maatschap met 2 collega’s. Dit is pittig in deze tijden. Je werkt hard om het hoofd financieel boven water te houden maar de zelfstandigheid gaat voor jou boven het voor een baas moeten werken. Thuis ben je vaak ook nog druk bezig. Sinds dat jullie in Houten wonen heb je nog weinig kunnen genieten want werk gaat altijd voor.

Dennis (30) is bloemist en heeft sinds jullie in Houten wonen je eigen bloemenzaak met 4 man personeel. De zaken gaan wonderwel heel goed en je geniet enorm van de zelfstandigheid en het aansturen van je personeel, wat toppertjes zijn. Omdat jullie beide heel hard werken is er weinig tijd om leuke dingen te doen, maar zoals jullie allebei aangeven “onze tijd komt wel weer”!

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt