Het booreiland

Jullie werken alle drie op een productieplatform (booreiland). Jullie worden voor een periode van twee weken uitgezonden en zijn dan voor twee weken weer thuis. Wanneer jullie worden uitgezonden, maken jullie dagen van 12 uur op een dag.

Jullie zorgen er voor dat jullie altijd met z’n drieën worden uitgezonden en zo zijn jullie dus ook zeer goed bevriend geraakt. Het werk is niet al te moeilijk. De periode op zee maakt dat jullie wel eens eenzaam worden, jullie hebben dan veel steun aan elkaar. Jullie zijn op zee zo goed bevriend geraakt dat jullie elkaar ook op het vaste land geregeld op zoeken. Gezamenlijke uitjes, tripjes naar andere steden en sinds een aantal jaar een heuse traditie: elk jaar plannen jullie een vriendenweekend op een ander productieplatform ergens op de wereld. Jullie baas vindt idee dit zo mooi dat hij altijd het uitje regelt onder het mom van ‘kijken in andermans keuken’ en zorgt er dan ook voor dat alles in dit weekend tot in de puntjes voor jullie wordt geregeld.

VERZIN HIER: personages en voorgeschiedenis.

Dit keer zijn jullie te gast bij Devils Tower, een Spar gelegen in 1700 meter diep water. Jullie hebben zojuist genoten van een heerlijk diner van de kok en zijn zojuist vertrokken naar jullie privé vertrekken (jullie slaapkamer voor vier personen en bijbehorend toilet). Het laatste bed is ingenomen door jullie tassen.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt